NaslovnicaVijestiOdržan ždrijeb četvrtfinala i polufinala Europske lige: Dinamo igra prvu utakmicu na...

Održan ždrijeb četvrtfinala i polufinala Europske lige: Dinamo igra prvu utakmicu na Maksimiru!

Nakon što se održao ždrijeb četvrtfinala i polufinala Lige prvaka u 12 sati, ždrijeb četvrtfinala i polufinala Europske lige se održao sat kasnije (13 sati). Među osam klubova koji su prošli u četvrtfinale ovog natjecanja našao se i hrvatski prvak Dinamo Zagreb.

Pored Dinamo Zagreba, plasman u četvrtfinale su izborili Arsenal, Manchester United, Roma, Granada, Villarreal, Slavia Prag i Ajax.

Kao što smo ranije naveli i za Ligu prvaka, isto pravilo vrijedi i za Europsku ligu, a to je da svi klubovi mogu igrati međusobno.

Prve utakmice četvrtfinala Europske lige se igraju 8. travnja, a uzvrati 15. travnja, dok će se polufinale ovog natjecanja igrati 29. travnja, te uzvrati 6. svibnja. Ove sezone se finale Europske lige igra u Gdanjsku 26. svibnja.

Pogledajte kako je protekao ždrijeb četvrtfinala i polufinala Lige prvaka!

Parovi četvrtinala Europske lige:

Granada – Manchester United

Arsenal – Slavia Prag

Ajax – Roma

Dinamo Zagreb – Villarreal

Parovi polufinala Europske lige:

Granada/Man Utd – Ajax/Roma

Dinamo/Villarreal – Arsenal/Slavia Prag

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!