NaslovnicaVijestiOdržan ždrijeb osmine finala Lige prvaka!

Održan ždrijeb osmine finala Lige prvaka!

U 12 sati u Nyonu, održan je ždrijeb osmine finala Lige prvaka. U njemu je sudjelovalo 16 klubova, osam pobjednika skupina koji su bili nositelji i osam čije su momčadi zauzele drugu poziciju u grupnoj fazi ovog prestižnog natjecanja.

Nositelji su bili Ajax, Bayern, Liverpool, Juventus, Manchester City, Lille, Real Madrid i Manchester United, dok su preostali klubovi koji su završili na drugim pozicijama bili Atletico Madrid, Chelsea, Benica, PSG, Inter, Sporting, Villarreal i Salzburg.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

U ovom ždrijebu momčadi iz istih država nisu mogle igrati jedna protiv druge, dok nisu mogli igrati ni klubovi koji su došli iz iste skupine. Osmina finala će se igrati na dvije utakmice, domaćin uzvrata bit će nositelj.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Benfica – Real Madrid

Villarreal – Manchester City

Atletico Madrid – Bayern Munchen

Salzburg – Liverpool

Inter – Ajax

Sporting – Juventus

Chelsea – Lille

PSG – Machester United

Prve utakmice se igraju 15./16. te 22./23. veljače, a uzvratne 8./9. i 15./16. ožujka. Sve utakmice od ove faze natjecanja igrat će se u 21 sat.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!