NaslovnicaVijestiODRŽANI PREGOVORI: Agent zvijezde Bayerna ponudio svog klijenta Real Madridu!

ODRŽANI PREGOVORI: Agent zvijezde Bayerna ponudio svog klijenta Real Madridu!

Agent napadača Bayerna iz Munchena Robert Lewandowski navodno je kontaktirao predsjednika Real Madrida Florentina Pereza zbog potencijalnog transfera za svog klijenta.

ODRŽANI PREGOVORI

Poljski internacionalac je u sjajnoj formi i odlično je započeo sezonu svojim pojedinačnim nastupima, međutim, Bayern se općenito mučio ove sezone.

Prema pisanju Don Balona, to je navelo Lewandowskog da traži korak dalje od Allianz Arene, jer Bayern trenutno ne izgleda kao realna konkurencija za osvajanje Lige prvaka.

Real Madrid bi sigurno mogao učiniti mnogo toga sa Lewandowskim, pri čemu će 31-godišnjak sigurno biti nadogradnja za Karim Benzemu, Eden Hazarda i Luku Jovića.

Ni ekipa sa Bernabeua nije najbolje započela sezonu, a sigurno je još ostalo prostora za ulaganje, jer Real i dalje izgleda da im nedostaje pouzdan igrač za postizanje golova kao što je to radio Cristiano Ronaldo.

Prošlo je godinu i pol dana otkako je portugalski napadač otišao u Juventus i stvari od tada nisu bile iste za Madrid.

Lewandowski je, međutim, trenutno u smrtonosnoj formi i očito je vrsta napadača koji bi mogao poboljšati napad Los Blancosa.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!