NaslovnicaVijestiODRŽANI PREGOVORI: Evo tko bi trebao biti prvi trener Beckhamovog kluba Inter...

ODRŽANI PREGOVORI: Evo tko bi trebao biti prvi trener Beckhamovog kluba Inter Miamija!

Legendarni bivši engleski reprezentativac David Beckham ima velike planove kada je u pitanju njegov novi klub Inter Miami, koji se počinje takmičiti u MLS-u za dvije godine.

Beckham želi Zidanea za trenera

Već neko vrijeme kruže špekulacije kako je bivši veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida zainteresovan za dovođenje brojnih zvijezda u svoj novi klub, uključujući Lionela Messija, Cristiana Ronalda, Waynea Rooneya, Zlatana Ibrahimovića i Antoinea Griezmanna.

>> Ekskluzivna promocija Bet365 kladionice za sve nove igrače iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Makedonije i Albanije!

Kao što je i očekivano, na vrhu njegove liste želja je Messi, za kojeg je i sam nedavno izjavio kako bi ga volio vidjeti u Sjedinjenim Američkim Državama. Rekao je: “Tko zna, možda ćemo i vidjeti Messija ovdje za nekoliko godina. Želimo stvoriti najveći klub u Sjedinjenim Američkim Državama, a to znači da moramo dovesti neke od najvećih imena. Inter Miami je klub koji predstavlja nevjerovatnu energiju jednog od najuzbudljivijih gradova na svijetu. Ovaj klub će biti dom za sve, bez obzira odakle dolazili. Ovo je samo početak našeg putovanja.”

Beckhamova nova franšiza će debitovati u američkom MLS-u za dvije godine, ali prije nego što se to dogoditi, mora se riješiti nekoliko problema. Jedan od njih je taj da Inter Miami još uvijek nema svoj stadion, kao niti trenera. Međutim, prema pisanju engleskih novina Mirror, Beckham je već održao preliminarne razgovore sa jednim od najboljih trenera u ovom trenutku.

Navodno, riječ je o Zinedineu Zidaneu. Beckham i on su veliki prijatelji, a proveli su zajedno tri godine igrajući za Real Madrid, te se moglo i očekivati kako će on biti jedan od Becksovih kandidata. Ipak, u izvještaju se također navodi kako Zidane namjerava trenirati u Europi, odnosno preuzeti klupu Manchester Uniteda u slučaju da Jose Mourinho dobije otkaz na kraju ove sezone.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!