NaslovnicaVijestiODRŽANI PREGOVORI: Juventus ponudio 60 milijuna eura + zvijezdu za Paul Pogbu!

ODRŽANI PREGOVORI: Juventus ponudio 60 milijuna eura + zvijezdu za Paul Pogbu!

Manchester United i Juventus navodno su već započeli pregovore oko transfera za veznjaka Paul Pogbu.

ODRŽANI PREGOVORI

Budućnost francuskog internacionalca na Old Traffordu već je neko vrijeme dovedena u sumnju, a čini se da povratak u njegov bivši klub Juventus sada izgleda najvjerojatniji ishod.

To je zato što se, prema Don Balonu, interes Real Madrida za Pogbu ohladio i Juve izgleda da se odlučio za primamljivu ponudu za Man Utd.

Talijanski divovi navodno bi mogli ponuditi 60 milijuna eura i dodavanje bivšeg veznjaka Arsenala Aarona Ramseyja u zamjenu za Pogbu, prema riječima Don Balona.

Ovo bi moglo biti idealno za Crvene đavole, jer bi Ramsey možda mogao biti bolji za Unitedov stil igre, nakon što je u karijeri u Premier ligi s Arsenalom ranije blistao.

Do sada se internacionalac Velsa dosta mučio da se navikne na stil igre u Seriji A, pa će mu se možda svidjeti prilika da brzo dobije veliku ponudu za povratak u Englesku.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!