NaslovnicaVijestiODRŽANI PREGOVORI: Juventusov direktor sporta otputovao u London - dovode dva igrača...

ODRŽANI PREGOVORI: Juventusov direktor sporta otputovao u London – dovode dva igrača u besplatnom transferu!

Rečeno je nebrojeno pta, ali Juventus je zaista majstor u besplatnim transferima. Igrači poput Paul Pogbe, Andrea Pirla, Sami Khedire i Dani Alvesa su bili besplatni i dali su veliki doprinos klubu.

ODRŽANI PREGOVORI

Oni također počinju vidjeti uspjeh i sa Aaron Ramseyjem koji je prošlog ljeta besplatnim transferom prešao iz Arsenala, pa ne čudi što će se možda vraititi u London tražeći nešto slično.

Izvješće Football Italia ukazalo je da su u ovom trenutku okrenuli pažnju na nekoliko igrača Chelseaja. Oni navode da je Juventusov direktor za sport otputovao u London na razgovore sa nekim rukovodiocima Chelseaja.

U nastavku sugeriraju da su Willian i Pedro dva igrača koja privlače interese u ovom trenutku. Treba napomenuti da Juventus zbog njihovih ugovora koji istječu sljedećeg ljeta mogu razgovarati sa obojicom igrača u siječnju, tako da nije jasno je li taj sastanak bio o tim igračima ili o nečemu drugom.

Kažu kako Talijani gledaju i na mogući transfer Christian Eriksena, no suočili bi se sa konkurencijom iz Real Madrida za njega.

Teško je reći da li bi imalo smisla potpisati Pedra i Williana. Oni su stariji krilni igrači, dok već imaju Douglas Costu, Cristiana Ronalda, Paulo Dybalu, Federica Bernardeschija, koji mogu igrati na tim pozicijama.

Povijest sugerira da se ne bismo trebali čuditi ako sljedeće godine Juventus dovede neke besplatne igrače.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!