NaslovnicaVijestiNEVJEROVATNO: Evo gdje će se održati dodjela Zlatne lopte!

NEVJEROVATNO: Evo gdje će se održati dodjela Zlatne lopte!

Za koji dana se održava cermonija za dodjela Zlatne lopte, a ceremonija će se održati u Parizu i to ne na bilo kakvom mjestu.

dodjela Zlatne lopte

France Football i FIFA nisu više saradnici, te što se tiče ove nagrade počela je borba oko toga ko će od njih napraviti bolju ceremoniiju za dodjelu Zlatne lopte.

Prije par sedmica FIFA je održala ceremoniju dodjele nagrade za najboljeg igrača u ovoj godini, a na kraju nagradu je odnio Cristiano Ronaldo

FIFA je napravila fantastičnu ceremoniju, te je stavila organizatora za dodjelu Zlatne lopte na veoma težak ispit.

Kako prenose mediji iz Francuske France Football će nadmašiti FIFA-u, a prema najnovijim informacijama oni će definitivno iznenaditi ljubitelja nogometa širom svijeta.

Naime, organizatori su donijeli odluku da će se Zlatna lopta dobitniku dodijeliti u Parizu na Eiffelovom tornju…

Ove godine, kao i inače, glavni favoriti su Leo Messi i Cristiano Ronaldo, a iz sjenke čeka zvijezda PSG-a Neymar.

Kako se špekuliše nagradu za naboljeg igrača na svijetu u 2017. godini bi mogao uručiti David Ginola.

Dominacija Lea Messija i Cristiana Ronalda traje već nevjerovatnih deset godina, a prije ovog dvojca Zlatnu loptu je uspio osvojiti Kaka 2007 godine.

[su_live_koeficijenti]

Uskoro ćemo saznati hoće li Cristiano Ronaldo osvojiti svoju petu Zlatnu loptu ili će Leo Messi osvojiti šestu.

Trener Real Madrida Zinedine Zidane smatra kako će Cristiano Ronaldo osvojiti Zlatnu loptu.

“Ronaldo je čovjek, baš poput nas, ali ponekad on je stvarno drugarčiji od nas. On nema granice, zaista”, rekao je Zidane za The Sun, te dodao:

“To će vam dokazati njegova nova Zlatna lopta, peta po redu. To je zaista nevjerovatno. On je to totalno zaslužio.”

“Nećeu biti iznenađen. On uvijek želi više. Njegova ambicija je da osvoji šest ili sedam Zlatnih lopti. Mislim da je zaslužio ovu nagradu zbog sezone koju je imao iza sebe”, kaže za kraj trener kraljevskog kluba Zidane.

Podjestimo dodjela Zlatne lopte će se održati 7. decembra!


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!