NaslovnicaVijestiODUŠEVIO NAVIJAČE UNITEDA: Evo kako je Memphis Depay isprovocirao Manchester City nakon...

ODUŠEVIO NAVIJAČE UNITEDA: Evo kako je Memphis Depay isprovocirao Manchester City nakon sinoćnje pobjede!

Grupna faza ovosezonske Lige prvaka nije baš najbolje započela za trenutnog prvaka Engleske Manchester City. Trener ‘Građana’ Pep Guardiola sinoć je bio primoran sa tribina Etihad stadiona gledati poraz svog tima protiv Lyona (1-2).

Depay isprovocirao Manchester City

U timu gostiju bilo je mnogo poznatih imena, kao što je Nabil Fekir, koji je bio na korak od prelaska u redove velikog rivala Liverpoola u ljetnom prelaznom roku, a koji je sinoć postigao drugi gol za goste.

[su_bet365_koeficijenti]

Da stvar bude još gora za trenutnog prvaka Premier lige, bivši duo Manchester Uniteda Rafael da Silva i Memphis Depay nisu krili oduševljenje pobjedom protiv njihovih nekada najvećih rivala. Brazilski defanzivac nakon utakmice je priznao je kako je Manchester City možda i podcijenio njegov novi tim.

U intervjuu za Goal rekao je: “Svi znaju da sam navijač Manchester Uniteda. Doći i pobijediti protiv Cityja ovdje na Etihadu, gdje nikad nisam izgubio, osjećaj je sjajan. Svjesni smo da ako igramo timski da možemo pobijediti bilo koji tim. Imamo kvalitetne igrače, kao što ste mogli i vidjeti. Moramo češće igrati ovako i rezultati će doći. Ne znam jesu li nas podcijenili, igrali smo jako dobro. Imali smo prilika da postignemo još nekoliko golova, možda su pomislili kako će im biti lako protiv nas jer nam ne ide dobro u francuskom prvenstvu.”

Zaista, to je istina, Lyon je slavio samo u dvije od pet odigranih utakmica u ligi ove sezone, što je dodatna sol na ranu ‘Građanima’. Da stvar bude još gora, Depay ih je odlučio isprovocirati objavivši na svom instagram profilu poruku ‘Manchester je još uvijek crven’. 24-godišnjak je na Old Traffordu proveo tek sezonu i pol, tokom koje je u ukupno 53 nastupa postigao tek sedam golova. On je nakon sinoćnje utakmice, na kojoj je impresionirao upisavši asistenciju kod gola Nabila Fekira, te stvorivši još nekoliko dobrih prilika, rekao: “Ovo je veliki rezultat, ponosan sam na tim. Bila je ovo teška utakmica, ali nismo se povukli, već smo igrali svoju igru. Imamo dobar tim i večeras smo pokazali da definitivno možemo proći grupu.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!