NaslovnicaVijestiODUSTALI OD MAGUIREA: Manchester United poslao ponudu za novog defanzivca!

ODUSTALI OD MAGUIREA: Manchester United poslao ponudu za novog defanzivca!

Prema pisanju engleskih medija, čelnici Manchester Uniteda su u potpunosti odustali od dovođenja zvijezde Leicester Cityja Harryja Maguirea, te su već poslali ponudu za njegovu alternativu.

Manchester United odustao od Maguirea

Engleski defanzivac se već dugo vremena povezuje sa odlaskom na Old Trafford, ali ‘Crveni vragovi’ nisu uspjeli postići dogovor sa predstavnicima Leicestera, koji traže oko 90 miliona eura za njega.

Na kraju od svega neće biti ništa, a u Unitedu su već odlučili tko im je nova meta. Navodno, riječ je o defanzivcu Benfice Rubenu Diasu. 22-godišnjak je impresionirao u dresu portugalskog velikana u posljednje dvije sezone, te je čak pozvan i u reprezentaciju Portugala.

Novine O Jogo su izvijestile, a to su prenijeli svi engleski mediji, kako su iz redova engleskog velikana poslali prvu ponudu, koju je predsjednik Benfice odbio. U izvješću ne piše koliko je ona iznosila, ali se nagađa kako je bila blizu njegove otkupne klauzule, koja iznosi 66 miliona eura.

O Jogo također piše kako u Benfici već pregovaraju sa Diasom oko produženja ugovora i povećanja te klauzule na 88 miliona eura kako bi ga uspjeli zadržati, ali on traži značajno povećanje plate, što je za sada najveća prepreka u pregovorima.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!