NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Bruno Fernandes priznao gdje želi nastaviti karijeru!

OGLASIO SE: Bruno Fernandes priznao gdje želi nastaviti karijeru!

Zvijezda Sportinga i jedan od najboljih veznjaka u ligama petice u ovom trenutku Bruno Fernandes, koji se neprestano povezuje sa odlaskom u Manchester United, priznao je kako bi karijeru želio nastaviti upravo u Engleskoj.

Bruno Fernandes želi u Manchester United

Portugalski reprezentativac je imao nevjerovatnu prošlu sezonu, u kojoj je postigao 20 golova i podijelio 13 asistencija na 33 nastupa u portugalskom prvenstvu, te se našao na radaru mnogih europskih velikana.

I premda priznaje kako je fokusiran na predsezonske pripreme u Sportingu, on je također i dodao kako mu je želja zaigrati u Engleskoj, nagovijestivši tako mogući odlazak u narednih nekoliko tjedana. Pred odlazak u New York na pripreme, on je novinarima rekao: “Ne zanima me transfer tržište, pričao sam o tome mnogo puta.”

“Jedina stvar koju sada moram učiniti je stići na avion kako ne bih propustio pripreme. Da li će mi ovo biti posljednje utakmice u Sportingu? Ne znam, trener je taj koji odlučuje. Rekao sam vam kako bih želio igrati u Engleskoj, ali ne brinem o tome trenutno. Mogao bih otići ukoliko me klub odluči prodati, ja nisam glavni.”

On je prošlog ljeta potpisao novi petogodišnji ugovor sa portugalskim velikanom u kojem je navodno uključena otkupna klauzula u iznosu od oko 40 miliona eura. Ukoliko neki klub odluči ponuditi tu cifru, a čelnici Sportinga odbiju ponudu, 24-godišnjaku će pripasti pet miliona eura odštete, izvještavaju engleski mediji.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!