NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Coutinho poslao poruku Manchester Unitedu povodom interesa za njega!

OGLASIO SE: Coutinho poslao poruku Manchester Unitedu povodom interesa za njega!

Jedna od najvećih zvijezda Barcelone Philippe Coutinho odbacio je mogućnost odlaska iz kluba ovog ljeta nakon što su se pojavile špekulacije kako nekoliko velikana iz Premier lige pokazuje interes za njega.

Coutinho ne želi u Manchester United

Brazilac se u Liverpoolu, u koji je stigao 2013. godine, razvio u jednog od najboljih igrača svijeta. Tokom pet godina provedenih na Anfieldu, postigao je preko 50 golova u 204 ligaška nastupa, prije nego što je Barcelona za njega platila 120 miliona eura u januaru prošle godine.

Već je osvojio mnoštvo trofeja na Camp Nouu, ali nikako ne uspijeva pronaći svoju pravu formu ove sezone, te ga mnogi španjolski mediji povezuju sa odlaskom iz redova katalonskog giganta.

Navodno, najveći interes za njega pokazuju Manchester United i Chelsea, ali on ne namjerava napustiti Španjolsku. Na pitanje o odlasku, rekao je: “U potpunosti sam fokusiran na Barcelonu. Povratak u Englesku se ne uklapa u moje planove u ovom trenutku. Ovo je moja druga sezona ovdje, osvojio sam titule, ali sam i dalje ambiciozan i željan novih uspjeha. Sretan sam ovdje, želio sam igrati u Španjolskoj, i nalazim se u najboljem klubu u Španjolskoj.”

Coutinho će se u Englesku vratiti u srijedu navečer, kada tim Ernesta Valverdea gostuje na Old Traffordu u okviru prve utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Coutinho priznaje kako očekuje neprijateljski doček od strane navijača najvećeg rivala njegovog bivšeg kluba: “Ukoliko budu zviždali meni i Luisu Suarezu, to je normalna stvar na Old Traffordu zbog kluba za koji smo nastupali. Međutim, to mi neće ništa značiti. Zapravo, bit će mi samo poticaj da igram bolje i da se više fokusiram.”

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!