NaslovnicaVijestiOglasio se Didier Drogba nakon objave da je prešao na islam

Oglasio se Didier Drogba nakon objave da je prešao na islam

Društvenim mrežama danima kruže fotografije jednog od najboljih napadača svih vremena Didiera Drogbe za koje se tvrdilo da dokazuju da je prešao na islam. Nakon što je nastala pometnja na društvenim mrežama, legendarni nogometaš Chelseaja odlučio je progovoriti.

“Ova priča je postala viralna, ali ja nisam promijenio svoju vjeru. Samo sam odao poštovanje braći muslimanima koje sam posjetio u svom selu. Puno ljubavi i blagoslova svima”, napisao je Drogba na Twitteru.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Osim za Chelsea, za koji je u dva navrata odigrao 254 utakmice i postigao 104 gola, Drogba je igrao i za Le Mans, Guingamp, Marseille, Shanghai, Galatasaray, Montreal i Phoenix.

Za reprezentaciju Obale Bjelokosti odigrao je 105 utakmica i postigao 65 golova.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!