NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Erling Haaland komentarisao špekulacije o mogućem odlasku u Manchester United!

OGLASIO SE: Erling Haaland komentarisao špekulacije o mogućem odlasku u Manchester United!

Nova senzacija europskog nogometa i jedan od najtalentiranijih mladih napadača Erling Haaland na jako zanimljiv način je odgovorio na špekulacije koje ga povezuju sa mogućim odlaskom u redove Manchester Uniteda.

Haaland ne želi u Manchester United

19-godišnjak je u proteklih nekoliko tjedana preuzeo naslovnice svojim sjajnim nastupima u Ligi prvaka, nakon kojih je privukao interes brojnih europskih velikana.

On je nedavno postao prvi tinejdžer još nakon Waynea Rooneya, koji je isto učinio davne 2004. godine, koji je postigao hat-trick u Ligi prvaka na svom debiju, a to je učinio na utakmici protiv Genka u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Od tada je postigao još jedan gol i u drugom kolu u porazu na gostovanju kod Liverpoola, kada je rezultat za ‘Redse’ glasio 4-3, te je trenutno sa četiri gola vodeći strijelac najelitnijeg europskog klupskog takmičenja uz Sergea Gnabryja iz Bayerna.

Sve to je uslijedio nakon njegovog rekordnog učinka na FIFA-inom U20 Svjetskom prvenstvu u maju ove godine, kada je na utakmici protiv Hondurasa postigao nevjerovatnih devet golova, čime je privukao pažnju svih ljubitelja nogometa. Jedan klub koji ga navodno pomno prati je Manchester United, kojeg trenira njegov bivši trener iz Moldea Ole Gunnar Solskjaer.

Međutim, na pitanje novinara da li bi mogao zaista otići na Old Trafford, on je imao jako zanimljiv odgovor. Naime, rekao je: “Te špekulacije su je**no dosadne. Trenutno se osjećam dosadno. Koliko dosadno na skali od 1 do 10? 9,9. Pažnja medija je ogromna, to je dobar pritisak. Klub me trenutno štiti, nadam se da će nastaviti i u budućnosti, ne želim biti uključen u sve te priče.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!