NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je Alexandre Lacazette rekao o interesu Barcelone za...

OGLASIO SE: Evo što je Alexandre Lacazette rekao o interesu Barcelone za njega!

Napadač i jedna od najvećih zvijezda Arsenala Alexandre Lacazette priznao je kako je polaskan interesom koji Barcelona pokazuje za njega u posljednje vrijeme.

Lacazette polaskan interesom Barcelone

U posljednjih nekoliko dana pojavile su se brojne špekulacije kako čelnici katalonskog giganta u njemu vide idealnog nasljednika Luisa Suareza, te daleko jeftiniju opciju od napadača Manchester Uniteda Marcusa Rashforda i napadača Atletico Madrida Antoinea Griezmanna.

U Arsenalu su upoznati sa ovim, te navodno na kraju sezone planiraju održati pregovore s njim kako bi produžio svoj trenutni ugovor. Međutim, on je odbio negirati špekulacije kako bi mogao otići na Camp Nouu ovog ljeta, te je ‘potpalio još veću vatru’ svojim odgovorom.

Naime, na pitanje novinara Telefoota što misli o interesu španjolskog prvaka, kratko je odgovorio: “Polaskan sam.” Francuski reprezentativac je na Emirates stigao u ljeto 2017. godine za 53 miliona eura iz Lyona, tadašnji klupski. Od tada je u dresu ‘Topnika’ odigrao ukupno 87 utakmica, te pritom postigao 36 golova i podijelio 18 asistencija, od čega je ove sezone postigao 19 golova i podijelio 13 asistencija na 48 nastupa.

Iako ga Arsenal nema namjeru prodati, Francuz bi itekako mogao razmisliti o odlasku ukoliko se ne uspiju kvalificirati u Ligu prvaka, za što im je jedina opcija osvajanje Europske lige, odnosno pobjeda protiv velikog gradskog rivala Chelseaja u finalu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!