NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je Christian Eriksen rekao o mogućem transferu u...

OGLASIO SE: Evo što je Christian Eriksen rekao o mogućem transferu u Real Madrid!

Playmaker i jedna od najvećih zvijezda Tottenham Hotspura Christian Eriksen, koji se u posljednje vrijeme često povezuje sa mogućim odlaskom u Real Madrid, priznao je kako je održao razgovore sa čelnicima Spursa oko produženja trenutnog ugovora, koji ističe u ljeto 2020. godine.

Real Madrid želi Christiana Eriksena

Tottenham pod svaku cijenu želi zadržati 26-godišnjaka, kojeg u svojim redovima želi španjolski velikan Real Madrid. Navodno, Los Blancosi spremaju ponudu vrijednu čak 100 miliona funti za danskog reprezentativca sljedećeg ljeta.

Engleski mediji su izvijestili kako su mu Spursi ponudili novu plaću od čak 250 tisuća funti tjedno kako bi ga uvjerili u ostanak. Trener tima iz sjevernog Londona Mauricio Pochettino prošlog tjedna je izjavio kako bi bilo fantastično ukoliko Christian potpiše novi ugovor, te da je on jako sretan u klubu. Na pitanje novinara o svojoj budućnosti u klubu, sjajni veznjak je rekao: “To nije nešto o čemu trenutno razmišljam. Fokusiran sam na svoje igre i pred nama je još mnogo bitaka koje moramo osvojiti. Ovo nije prvi put da se pojavljuju špekulacije, a kada novine pišu nešto, mi na to ne možemo utjecati.”

Eriksen, koji se smatra jednim od najboljih igrača na svojoj poziciji u Premier ligi, također je dodao kako bi mogao i ostati u Londonu nakon pozitivnih početnih pregovora oko produženja ugovora: “Mislim da ljudi znaju što ja želim, i ja znam što Tottenham želi. Održali smo dobre pregovore, ali još uvijek ništa nije dogovoreno.”

Španjolske novine Marca su nedavno objavile kako je predsjednik Tottenham Hotspura Daniel Levy poručio Real Madridu da Eriksen neće napustiti klub za cifru manju od nevjerovatnih 225 miliona funti, što bi bio novi svjetski rekord kada su u pitanju transferi. On je u sjajnoj formi u dresu Spursa ove sezone, te je na 18 utakmica u Premier ligi postigao četiri gola i podijelio sedam asistencija.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!