NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je Jose Mourinho rekao o budućnosti Anthonyja Martiala...

OGLASIO SE: Evo što je Jose Mourinho rekao o budućnosti Anthonyja Martiala u Manchester Unitedu!

Trener Manchester Uniteda Jose Mourinho poslao je zanimljivu poruku Anthonyju Martialu i njegovom agentu nakon jučerašnje pripremne utakmice protiv San Jose Earthquakesa.

Martial ostaje u Manchesteru

Naime, Martialov agent Philippe Lamboley prošlog mjeseca je priznao kako francuski napadač želi napustiti Old Trafford nakon frustrirajuće sezone pod vodstvom Mourinha.

[su_bet365_100bonus]

Naime, Lamboley je za RMC Sport izjavio: “Nakon razmišljanja o svim faktorima i mogućnostima, Anthony je odlučio napustiti Manchester United. Mislim da kada United, najmoćniji klub na svijetu, ne uspje postići dogovor nakon osam mjeseci pregovora, to znači da ne žele zadržati tako važnog igrača u timu. Zbog toga je donesena ova odluka. Svi će imati svoje mišljenje, ali mislim da Martial treba misliti o svojoj karijeri.”

Na pitanje novinara što misli o toj izjavi, Mourinho je rekao: “I ja bih volio biti u Los Angelesu sada, ali sam u San Joseu. Ne možete učiniti sve ono što želite u životu. Volio bih sad otići u Los Angeles, trenirati tamo i odigrati pet pripremmnih utakmica u Los Angelesu, bez putovanja, promjene hotela, i nakon toga se vratiti u Manchester. Također bih volio igrati protiv Leicestera u nedjelju, ali moram igrati u petak, tako da u životu ne dobijete uvijek ono što želite.”

Martial se u posljednjih par mjeseci povezivao sa odlaskom u Chelsea, Tottenham Hotspur i Barcelonu, ali Mourinho mu to po svemu sudeći neće dozvoliti.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!