NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je Kylian Mbappe rekao o mogućem odlasku u...

OGLASIO SE: Evo što je Kylian Mbappe rekao o mogućem odlasku u Real Madrid!

Zvijezda Paris Saint-Germaina i jedan od najboljih igrača svijeta Kylian Mbappe priznao je kako namjerava ostati u redovima francuskog prvaka i sljedeće sezone, iako se sve češće povezuje sa odlaskom u Real Madrid.

Mbappe ne želi u Real Madrid

Kako prenosi Goal, on je navodno glavna želja Zinedinea Zidanea, te je jedan od glavnih razloga zbog kojeg se francuski stručnjak vratio obećanje predsjednika kako će stići ili Neymar, ili upravo Mbappe.

Nakon razočaravajuće sezone, u kojoj neće osvojiti niti jedan trofej, Los Blancosi će po svemu sudeći napraviti veliki remont tima u ljetnom prelaznom roku. Ipak, Mbappe inzistira kako neće biti dio tog remonta, te dodaje kako je sretan na Parku prinčeva.

Na pitanje novinara da li će ostati u klubu, on je rekao: “Da, siguran sam da ću ostati, investirali su dosta u mene i ovaj projekt. Za Real Madrid je dobra stvar što se vratio Zinedine Zidane, pratit ću njihove utakmice kao navijač.”

20-godišnjak je postigao 36 golova i podijelio 17 asistencija na ukupno 40 nastupa u dresu Parižana ove sezone, nakon što je prošlog ljeta osvojio Svjetsko prvenstvo sa reprezentacijom Francuske. Vrijeme će pokazati koliko dugo će ostati u PSG-u, a nema sumnje kako su šanse velike da će kasnije u karijeri zaigrati u dresu Real Madrid.

‘Kraljevi’ su u potrazi za Ronaldovom zamjenom, nakon što je Portugalac prošlog ljeta napustio klub nakon devet godina, što i ne iznenađuje, s obzirom da su postigli samo 59 golova u 33 odigrane ligaške utakmice u dosadašnjem dijelu sezone, što je daleko manje od 100 i više golova, koliko su postizali u prethodnim sezonama.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!