NaslovnicaVijestiOGLASIO SE: Evo što je otac Lucasa Torrereire rekao o mogućem transferu...

OGLASIO SE: Evo što je otac Lucasa Torrereire rekao o mogućem transferu Urugvajca u Arsenal!

Otac veznjaka Sampdorije i urugvajskog reprezentativca Lucasa Torreire potvrdio je kako bi on uskoro mogao otići na liječničke preglede u Arsenal.

Lucas Torreira dolazi u Arsenal

Engleski mediji nekoliko dana pišu kako će ga ‘Topnici’ dovesti za cifru od oko 30 miliona eura, a već su se pojavile informacije kako bi dolazak 22-godišnjaka na Emirates mogao biti potvrđen već sljedećeg tjedna.

[su_bet365_100bonus]

Klub iz sjevernog Londona prošlog mjeseca je doveo dva nova pojačanja, a riječ je o defanzivcu Juventusa Stephanu Lichsteineru koji je stigao besplatno, te novom golmanu Berndu Leni, koji je stigao za 25 miliona eura iz Bayer Leverkusena. Njima bi se tako nakon Svjetskog prvenstva mogao pridružiti i Torreira, koji je odigrao sjajnu utakmicu protiv Portugala u osmini finala u subotu. Rezultat je na kraju glasio 2-1, a izabranici Oscara Tabareza u četvrtfinalu će igrati protiv Francuske, koja je istog dana savladala Argentinu rezultatom 4-3.

[su_bingo]

Njegov otac je otkrio kako postoji interes Arsenala, te da bi nakon Svjetskog prvenstva mogao otići na liječnički pregled u londonski klub. On je u intervjuu za Radio Crc rekao: “Želim najbolje za svog sina i znam da Arsenal pokazuje veliki interes za njega. Još uvijek ništa nije službeno, jer nije potpisao ništa, ali postoji velika šansa da će Lucas karijeru nastaviti u Engleskoj. Nije bilo problema u pregovorima, a posljednje informacije su kako će nakon Svjetskog prvenstva otići u London na liječnički pregled.”

Torreira je nedavno izjavio kako je Arsenal jedan od najboljih klubova na svijetu. Na pitanje da li je već novi igrač Arsenala, veznjak je odgovorio: “Ne, ne znam još. Trenutno, najvažnija stvar su mi nastupi za reprezentaciju. Arsenal je dobar tim, jedan od najboljih na svijetu, ali u ovom trenutku sam fokusiran na nastupe za moju zemlju.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Hoće li Erik ten Hag dobiti otkaz ako izgubi od Arsenala...

0
Nekoliko ključnih informacija stvaraju veliku neizvjesnost oko budućnosti menadžera Manchester Uniteda, Erika ten Haga. Nakon ponovnog poraza, ovaj put 4-0 od Crystal Palacea, postavlja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!