NaslovnicaVijestiOGLASIO SE IBRA: Evo što je Ibrahimović rekao o sukobu između Mourinha...

OGLASIO SE IBRA: Evo što je Ibrahimović rekao o sukobu između Mourinha i Pogbe!

Bivši napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović priznao je kako njegov bivši suigrač Paul Pogba nije osjećao povjerenje od strane Josea Mourinha, te dodao kako mu Ole Gunnar Solskjaer sada dopušta više slobode na terenu.

Ibrahimović komentarisao sukob Pogbe sa Mourinhom

Švedski napadač je sa Pogbom proveo sezonu i pol na Old Traffordu prije nego što je prošle godine otišao u Los Angeles Galaxy, a nakon odlaska njega i Rooneya Francuz je preuzeo status najveće zvijezde kluba.

I dok su mnogi smatrali kako bi veznjak čak mogao i napustiti Old Trafford jer je nezadovoljan stanjem u klubu, proigrao je od dolaska Mourinhove zamjene Olea Gunnara Solskjaera, te je po svemu sudeći sretniji nego ikad ranije.

Ibrahimović je u intervjuu za ESPN rekao: “Postoje takvi tipovi igrača koji moraju biti slobodni, moraju se osjećati tako kako bi mogli doći do izražaja i pokazati što znaju. Naravno, treneri imaju svoju taktiku, ali neki igrači idu iznad tih limita, i morate im dopustiti da budu slobodni. Mislim da je Pogba jedan od njih, nije osjetio povjerenje trenera.”

“U takvoj situaciji je teško igrati dobro. Takve stvari se događaju i to je dio nogometa, ne mogu se svi slagati sa svima. Obično se događaju ‘blokade’, kada netko mora otići. U ovom slučaju trener je taj koji je otišao, a Paul je sada slobodniji.”

Najnovije vijesti

Jurgen Klopp: Jako mi je žao, ispričavam se i suosjećam s...

0
Liverpool je doživio značajan udarac u svojim ambicijama osvajanja prvenstva. Na Goodison Parku, u gradskom derbiju, pretrpio je poraz od Evertona rezultatom 2:0. Liverpool...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!