NaslovnicaVijestiOGLASIO SE MOURINHO: Nemam namjeru da idem tamo!

OGLASIO SE MOURINHO: Nemam namjeru da idem tamo!

Nakon sve učestalijih glasina o njegovom novom angažmanu, oglasio se Mourinho, rekavši  kako nije dobio službenu ponudu, ali i da zna gdje sigurno neće raditi.

Portugalskom stručnjaku je prošlog mjeseca uručen otkaz u Untedu, što mu je ovog tjedna donijelo 15 milijuna funti. Mourinho je dvije i po godine bio na klupi ‘Crvenih vragova’, ali je posle niza loših rezultata došao kraj saradnji, a na tom mjestu zamenio ga je Ole Gunnar Solskjaer.

“Nisam dobio nikakvu ponudu, a i da jesam, jasno je da bi predsjednik Benfice i ljudi u klubu prvi znali kakva je moja odluka”, rekao je Mourinho za portugalski list Correio da Manhã. “Ali, mislim da mogu da kažem danas da nemam namjeru da se vraćam poslu u Portugalu. Sve je u redu u ovom trenutku. Sada nisam opcija za Benficu, ništa više od toga”.

Benfica je prošle nedelje ostala bez trenera, pošto je Rui Vitoria napustio klub poslije sporazumnog raskida saradnje.

Mourinho je, takođe, istakao da ne želi da priča o otkazu u Unitedu.

“Naučio sam da kada napustite klub ne idete i pričate o tome, ne perete prljav veš u javnosti. To poglavlje je gotovo i ne treba da idem okolo i kritikujem. Druga stvar koju sam naučio jeste da treba da poštujete klubove koji me žele i koji me ne žele”, istakao je Mourinho.

Mourinho je svoju trenersku karijeru započeo 2000. godine u Benfici, ali je tim vodio samo na devet utakmica, a potom je vodio Porto, Chelsea, Real Madrid i Inter.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!