NaslovnicaVijestiOGLASIO SE POCHETTINO - Evo što kaže o preuzimanju Real Madrida...

OGLASIO SE POCHETTINO – Evo što kaže o preuzimanju Real Madrida…

Mauricio Pochettino, trenutno trener Tottenham Hotspura prvi je kandidat za preuzimanje klupe Real Madrida nakon što je Zinedine Zidane jučer onako iznenada napusti ‘Kraljevski klub’, samo 5 dana nakon što je osvojio svoju treću uzastopnu Ligu prvaka…

Zinedine Zidane u samo dvije i pol godine trenerskog posla ispisao je povijest, napravio je tako ogroman uspjeh da bi se on kao trener pamtio čak i da više nikada ne sjedne na trenersku klupu. Zidane je Real Madrid napustio u trenutku kada je osvojio treću uzastopnu Ligu prvaka i tko god da preuzme taj klub gotovo pa sigurno neće ponoviti uspjeh slavnog Francuza.

Prvi kandidat za preuzimanje te klupe je Mauricio Pochettino, trener Tottenhama koji iza sebe nema velike uspjehe u smislu trofeja, ali Tottenham igra sjajan nogomet, imaju dosta limitran budžet za transfere i za plaće i s obzirom da okolnosti u kojima Pochettino radi naspram njegove konkurencije u Engleskoj – on radi fenomenalan posao.

No, dogodilo se nešto što vjerojatno ni on sam do jučer nije očekivao – Zidane je dao ostavku i kao prvo ime na listi želja za novog trenera našlo se upravo njegovo ime. Na pitanje što misli o Zidaneovom odlasku i preuzimanju Real Madrida Pochettino je odgovorio:

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

“Nikad ne znate što će biti sutra. Kada Real Madrid nazove vi slušate. Život vas dovede u situaciji o kojoj niste ni razmišljali. Real Madrid osvojio je 4 Lige prvaka u zadnjih 5 godina, od toga zadnje tri bile su u nizu. Oni su jedan od najboljih timova u povijesti nogometa.”

“Zidane je napravio sjajan posao i razumijem njegovu odluku. Ja sam sretan tu gdje jesam. Još dugo imam ugovor s Tottenhamom, veže me ugovor koji sam nedavno potpisao i u potpunosti sam posvećen klubu. U ovom trenutku spreman sam otići na ručak, a ne preuzeti Real Madrid.”

[su_cashout]

Mediji pišu kako će potencijalni transfer trenera iz Tottenhama u Real Madrid koštati 50 milijuna eura ukoliko Daniel Levy uopće bude spreman pustiti Pochettina u Madrid.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!