NaslovnicaVijestiOGLASIO SE POVODOM ŠPEKULACIJA: Otac Jamesa Rodrigueza poslao poruku Arsenalu!

OGLASIO SE POVODOM ŠPEKULACIJA: Otac Jamesa Rodrigueza poslao poruku Arsenalu!

Jedna od glavnih tema u ovom zimskom prelaznom roku je budućnost zvijezde Bayern Munchena Jamesa Rodrigueza, koji u bavarskom klubu igra već drugu sezonu na posudbi iz Real Madrida.

James Rodriguez ne želi u Arsenal

On se u posljednje vrijeme sve češće povezuje sa odlaskom u Premier ligu, odnosno u redove Arsenala, a glavni razlog za to je mala minutaža koju dobija ove sezone pod vodstvom novog trenera Nike Kovača.

Međutim, njegov otac Juan Carlos Restrepo potvrdio je kako će kolumbijski reprezentativac ostati u Minhenu. Naime, rekao je: “Jamesu je lijepo u Minhenu. Nemam potvrdu za to, ali možda postoje ponude za njega gledajući na špekulacije koje dolaze iz Engleske. Miran je i osjeća kako je ponovo fizički spreman. Sretan je, motiviran i radi naporno, željan je novih uspjeha.”

Pored Rodrigueza, Arsenal ove zime pokazuje interes i za brojne druge zvijezde, ali im veliki problem predstavlja to što nisu u mogućnosti platiti odštete svih tih zvijezda, već im je jedina opcija dovesti ih na posudbu, što je potvrdio i sam Unai Emery. Jedna od tih zvijezda je i veznjak Barcelone Denis Suarez, koji bi mogao otići na posudbu na Emirates do kraja sezone.

Rodriguez je krajem decembra izjavio kako je zadovoljan u Bayernu, te da nema problema sa Nikom. Rekao je: “Moja sadašnjost je u Bayern Munchenu, imam ugovor s njima do juna. Dobro mi je ovdje, u junu ćemo vidjeti što će se dogoditi, ali sada razmišljam samo o Bayernu. Imamo dobar tim, ujedinjeni smo, i sa Kovačem uopće nemam nikakvih problema.”

Nakon što je prošle sezone bio jedan od ključnih igrača tima, te na ukupno 39 nastupa postigao osam golova i podijelio 14 asistencija, u prvom dijelu ove sezone skupio je tek 12 nastupa, te pritom postigao tri gola i podijelio dvije asistencije.

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!