NaslovnicaVijestiOgroman kiks Barcelone u borbi za naslov! Atletico Madrid danas igra presudnu...

Ogroman kiks Barcelone u borbi za naslov! Atletico Madrid danas igra presudnu utakmicu!

Nevjerojatnu utakmicu su odigrali Levante i Barcelona u 36 kolu La Lige. Utakmica je završila 3-3. iako je Barca imala 2-0 i 3-2. Ovaj kiks bi za Katalonce mogao biti koban u borbi za naslov španjolskog prvaka.

Ogroman kiks Barcelone

Sada dva kola prije kraja sezone Atletico Madrid ima 77 bodova i utakmicu manje od Barcelone, koja ima 76 bodova. Real je trenutno na trećem mjestu sa dva boda manje od Atletica i utakmicom manje od Barce.

Atletico će danas u 36. kolu ugostiti Real Sociedada, dok će Real u četvrtak ići u goste Granadi. Sada izabranici Diega Simeonea imaju najveće šanse za osvajanje titule sa kvotom 1.44 u bet365 kladionici.

ATLETICO MADRID – REAL SOCIEDAD NAJAVA UTAKMICE

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!