NaslovnicaVijestiOgroman pad cijene Edena Hazarda!

Ogroman pad cijene Edena Hazarda!

Vrijednost transfera Edena Hazarda smanjila se za ogromnih 90 milijuna eura otkako se pridružio španjolskom velikanu Real Madridu.

Ogroman pad cijene

Belgijski reprezentativac je osigurao svoj prelazak iz Chelseaja prošlog ljeta u transferu vrijednom 100 milijuna funti.

Bilo je to nakon sezone u kojoj je Hazard osvojio Europsku ligu sa ‘Plavcima’, a transfermarkt ga je ocijenio kao igrača od 150 milijuna eura.

Njegovo vrijeme u Madridu ipak nije išlo po planu, a zahvaljuući njegovim stalnim ozljedama, vrijednost 29-godišnjaka pala je 60 milijuna eura.

Od dolaska u kolovozu 2019. godine, Hazard je za klub odigrao 22 utakmice i postigao jedan gol, dok je 35 propustio zbog brojnih ozljeda.

Pojavile su se i glasine da se još jednom vratio u predsezonu sa prekomjernom težinom, ali bivši PFA igrač godine uzvratio je intenzivnim video treningom.

Međutim, opet se ozlijedio i ove sezone nije igrao niti jednu utakmicu.

Iako neki imaju simpatnije za Hazarda i žele ga vratiti u njegovu najbolju formu, španjolski mediji nisu bili tako ljubazni.

Tomas Roncero napao je Hazarda u kolumni koju je pisao za AS, optužujući ga za nedostatak predanosti.

“Problem nije u gležnju. To je zbog njegovog nedostatka angažmana tijekom ljetne stanke, nakon čega se vratio istim putem kojim je stigao prošlog ljeta kada je potpisao za za svoj tim iz snova – sa prekomjernom težinom i van forme. Ne postoji drugi način da se to izrazi.”

“Morate gledati njegove isječke u Chelseaju kako biste uživali u njegovom talentu. Jer u bijeom znamo samo da ima visokorizični gležanj i kronične probleme. Osjećam se prevarenim i frustriranim sa njegovim nedostatkom predanosti.”

“Biti Madriđanin nije šala, ali Hazardova situacija postaje velika.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!