NaslovnicaVijestiOGROMAN TRANSFER NA POMOLU: Real Madrid daje Modrića i Balea za zvijezdu...

OGROMAN TRANSFER NA POMOLU: Real Madrid daje Modrića i Balea za zvijezdu koja će popuniti Ronaldovo mjesto!

Ogroman transfer na pomolu. Real Madrid daje Modrića i Balea za zvijezdu koja će popuniti Ronaldovo mjesto! Real Madrid će možda morati da pusti Luku Modrića i Gareth Balea ukoliko budu željeli da potpišu zvijezdu i napadača Tottenhama Harry Kanea.

Ogroman transfer

To nam piše Don Balon, koji napominje da je predsjednik londonske ekipe Daniel Levy oprezan pri prihvaćanju samo novčane naknade od Real Madrida za Kanea, te tako želi Modrića i Balea, kao i naknadu, u transferu za talismana Engleske.

To znači da, ako je Real Madrid ozbiljan u dovođenju Kanea, oni bi mogli biti prisiljeni da isporuče Balea i Modrića na drugu stranu kako bi zaključili dogovor za zvijezdu Tottenhama.

S obzirom na to što su Luka Modrić i Gareth Bale ostavili iza sebe kada su napustili Tottenham tijekom svog vremena na White Hart Laneau, ovaj transfer bi možda mogao proći, čak i ako je to samo da se udovolji navijačima.

Modrić je postao jedan od najboljih veznih nogometaša u Premier ligi tijekom svog vremena sa klubom, dok je bio i dobitnik nagrade ‘The Best’, kao i Zlatne lopte na Svjetskom prvenstvu, tako da će zasigurno imati navijače koji sanjaju da se vrati u Tottenham i što bi moglo biti da je ostao.

Bale je bio jedan najboljih i najuzbudljivijih igrača na planetu tijekom posljednjih nekoliko godina sa Spursima, iako je klub dobio veliku novčanu naknadu od Real Madrida za njegov transfer, dok je njegov odlazak bio težak za sve navijače kluba.

Kane je bio jedan od najboljih svjetskih nogometaša u posljednjih nekoliko sezona, a vidjevši ga kako napušta Tottenham će sigurno biti teško za sve navijače tog kluba.

Međutim, ako to znači da će se Bale i Modrić vratiti, možda će biti vrijedno riješiti se engleskog napadača.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!