NaslovnicaVijestiOgromne cifre: Bayern ostvario rekordan profit

Ogromne cifre: Bayern ostvario rekordan profit

Ogromne cifre su u pitanju. Bayern je ostvario rekordan profit. Bayern Munchen je sasvim sigurno jedan od najstabilnijih na svijetu kada su u pitanju finansije.

Ogromne cifre

To govori i činjenica da je Bayern ostavio po prvi put profit preko 100 miliona eura, odnosno Bayern Munchen je u plusu nevjerovatnih 111 miliona eura.

“Bayern izgleda sjajno i kada pogledate finansijsku i kada pogledate sportsku stranu. Našu finansijsku moć ćemo iskoristiti da naš prvi tim bude kompetentan najboljim timovima u Europi i želja nam je da dugo ostanemo u vrhu”, rekao je finansijski direktor Bayerna Jan Christian Drezen.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

FC Bayern Münhcen (njem: Fußball-Club Bayern München) je njemački sportski klub iz Münchena,Bavarska. Najpoznatiji je po svom profesionalnom nogometnom klubu, koji je najuspješnija ekipa u njemačkom nogometu, osvojivši 25 titula prvaka Njemačke i 17 kupova.

Osnovan je 1900. godine u Münchenu, a ekipu je činilo 11 igrača predvođenih Franz Johnom. Nekada je svoje utakmice igrao na Olimpijskom Stadionu, ali se preselio na novi stadion po imenu Allianz Arena 2005. godine. Bayern je najpoznatiji klub u Njemačkoj, te broji oko 151.229 (novembar 2009) navijača. Sa 2535 navijačkih klubova, kojima 181.688 članova pripadaju, je poslje Sport Lisboa e Benfica i FC Barcelona, najveći sportski klub na svijetu. Ovaj klub je, također, jedan od četiri kluba, koji su osvojili sve tri velike evropske trofeje.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!