NaslovnicaVijestiOGROMNE SUME: Evo koliko novca će zaraditi Liverpool i Tottenham u Ligi...

OGROMNE SUME: Evo koliko novca će zaraditi Liverpool i Tottenham u Ligi prvaka ove sezone!

Tottenham i Liverpool su se kvalificirali u finale Lige prvaka ovog tjedna na nevjerojatan način nakon što su napravili velike preokrete u svojim polufinalnim utakmicama.

Ogromne sume

Liverpool je pobijedio Barcelonu sa 4-0 na Anfieldu i tako preokrenuo rezultat od 3-0 kojeg su Katalonci imali na Nou Campu, dok je na drugoj strani Tottenham prekrenuo deficit od 0-1, međutim, gubili su 3-0 u ukupnom rezultatu, da bi zatim postigli tri gola koja su ih zbog većeg broja golova u gostima odveli u finale Lige prvaka.

Međutim, svi se pitaju koliko će Liverpool i Tottenham zaraditi novca u ovogodišnjoj Ligi prvaka?

Naime, klubovi u Ligi prvaka dijele 1.73 milijarde funti tijekom turnira, dok su klubovi koji nisu prošli kvalifikacijsku fazu podijelili 4.3 milijuna funti.

Grupna faza vrijedi 13.2 milijuna funti svakom od 32 kvalifikacijska kluba.

Bonusi za uspješnost se isplaćuju za svaku utakmicu po 2.3 milijuna po pobjedi i 776.000 funti po remiju.

Momčadi koje dođu do osmine finala zarade 8.2 milijuna funti, sa još 9 milijuna funti za napredovanje u četvrtfinale.

Posljednja četiri tima u Ligi prvaka zarade 10.3 milijuna funti po klubu, a došavši do finala ovog natjecanja, Tottenham i Liverpool su zaradili i imaju zagarantovanih 12.9 milijuna funti, dok će onaj koji osvoji turnir dobiti dodatnih 3.5 milijuna funti.

Kako smo sračunali, Tottenham bi ove sezone u Ligi prvaka trebao zaraditi 59.7 milijuna funti, dok bi Liverpool trebao zaraditi koju funtu više, a to je 60.7 milijuna funti. Zaista ogromne nagrade u Ligi prvaka.

Liverpool je favorit u finalu sa koeficijentom 1.95, međutim ne treba podcijeniti Tottenhama koji je na nevjerojatan način također došao do ovog finala. Evo i gdje su najveći koeficijenti!

DIREKTNI LINK ZA UPLATU!

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!