NaslovnicaVijestiOGROMNE ZARADE U POSLJEDNJEM DESETLJEĆU: Evo koji klubovi su u posljednjih 10...

OGROMNE ZARADE U POSLJEDNJEM DESETLJEĆU: Evo koji klubovi su u posljednjih 10 godina zaradili najviše novca od prodaje igrača!

Antoine Griezmann je napokon igrač Barcelone. Nakon onoga što se osjećalo kao desetljeće nagađanja, pobjednik Svjetskog prvenstva je jučer službeno predstavljen od strane prvaka La Lige.

Sada su izašle informacije koliko je koji klub zaradio od prodaje igrača, a koliko izgubio od kupovine novih pojačanja i navodno je Atletico ostvario najviše novca od bilo kojeg drugog tima kroz prodaju igrača u posljednjem desetljeću.

Prema informacijama pronađenim na TransferMarketu, španjolski klub je zaradio zapanjujućih 970 milijuna eura samo prodajom svojih igrača.

Ovog ljeta, Atletico je prikupio više od 270 milijuna funti zahvaljujući prodaji Rodrija Manchester Cityju za 63 milijuna funti, dok su također poslali Lucasa Hernandeza u Bayern na trajnoj osnovi za 72 millijuna funti, a ovog tjedna i Griezmanna za 108 milijuna funti ili 120 milijuna eura.

Senegal – Tunis: Najava polufinala Afričkog Kupa Nacija!

Jednom kada dodate značajke da su Sergio Aguera platili 36 milijuna funti, Jacskon Martineza 38 milijuna funti, Diego Costu 34 milijuna funti i Radamel Falcaoa 39 milijuna funti, počinjete shvatiti koliko prihoda klub generira na transfer tržištu.

Prodaja Griezmanna je značila da je Atletico Madrid izbacio Benficu iz konkurencije, koja je u istom razdoblju ostvarila 960 milijuna eura od prodaje.

Cijeli popis možete vidjeti u nastavku:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!