NaslovnicaVijestiOGROMNI BONUSI ZA TOPNIKE: Evo kolike nagrade će dobiti igrači Arsenala ako...

OGROMNI BONUSI ZA TOPNIKE: Evo kolike nagrade će dobiti igrači Arsenala ako osvoje Europsku ligu!

Igrači Arsenala dobit će značajne finansijske nagrade ako budu osvojili Europsku ligu protiv Chelseaja 29. svibnja.

Ogromni bonusi

Topnici moraju pobijediti ovu utakmicu kako bi osigurali nogomet u Ligi prvaka sljedeće sezone, nakon što su uspjeli osvojiti samo petu poziciju u Premier ligi.

Prema Daily Mailu, brojne zvijezde Arsenala dobit će ogroman bonus ako pobijede u ovoj finalnoj utakmici, a nagrade se kreću od 100.000 do 500.000 funti.

Ekipa Unaija Emeryja ima dodatnu motivaciju za finalnu utakmicu, budući da žele osvojiti prvi kontinentalni trofej kluba od osvajanja Kupa europskih kupova još 1994. godine.

Mail izvješćuje da bi pobjeda na natjecanju mogla koštati Arsenala ukupno 10 milijuna funti u cijeloj momčadi, kao rezultat jedinstvenih bonus klauzula uključenih u njihove pojedinačne ugovore.

Topnici će također morati da pobijede zbog direktnog ulaska u Ligu prvaka sljedeće sezone, kako bi povećali svoj proračun za ljetni transferni rok, a broj potencijalnih pojačanja se raspravlja u posljednjih nekoliko mjeseci.

Mail navodi da je Emeryju već dodijeljeno 40 milijuna funti, ali da bi se dramatično moglo povećati ako osvoje trofej na kraju mjeseca.

[Finale Hrvatskog kupa] Dinamo Zagreb – Rijeka

Prijenos finala Hrvatskog kupa možete pogledati na HNTV s početkom u 17:55 a oklade uplatiti kod bet365 kladionice koja daje do 25€ bonus kredita dobrodošlice novim igračima. Uzmi bonus kredite dobrodošlice za finale Hrvatskog kupa. (T&C Apply, Gamble Responsibly, 18+)

Dinamo Zagreb Rijeka finale hrvatskog kupa

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!