NaslovnicaVijestiOGROMNI PROBLEMI ZA HRVATSKU PRED SUSRET SA ENGLESKOM: Ostali su bez jednog...

OGROMNI PROBLEMI ZA HRVATSKU PRED SUSRET SA ENGLESKOM: Ostali su bez jednog od najboljih!

Ogromni problemi za Hrvatsku pred susret sa Engleskom. Ostali su bez jednog od najboljih! Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić će propustiti utakmicu svoje reprezentacije u Ligi nacija u nedelju protiv Engleske na Wembleyu zbog ozljede, izjavio je u petak menadžer Zlatko Dalić.

Ogromni problemi

Barcelonin Rakitić je u utakmici protiv Španjolske, točnije u 67. minuti susreta izašao sa terena, međutim pobjeda protiv Španjolske je dala Hrvatskoj šansu da se vrati na vrh League A.

“Otići će u Barcelonu, to je ozbiljna ozljeda. Znate da ja obično ne riskiram. Ako postoji sumnja da ozljeda može biti ozbiljna, onda ćemo ga pustiti da odmori”, rekao je Dalić za Sky Sport.

Dalić nije odredio ozljedu, ali Rakitić je napustio teren u Zagrebu zbog boli u desnoj preponi.

“Želimo zdrave igrače i Ivan u ovom trenutku nije 100% spreman. Nažalost, igrat ćemo bez njega.”

Rakitić, koji ima 30 godina, odigrao je 102 utkamice za Hrvatsku, ali Dalić je rekao da imaju igrače koji su sposobni ispuniti njegovo mjesto.

“Vidjet ćemo tko će ga zamijeniti. Imamo Matea Kovačića, imamo Josipa Brekala, imamo Milana Badelja”, dodao je.

“Uvijek postoji rješenje i ne trebamo se žalili na nekoga tko neće biti tamo. Pronaći ćemo rješenje i idemo na Wembley da uživamo u nogometu.”

Pobjednici u nedeljnoj utakmici će se kvalificirati u polufinale Lige nacija, a poraženi će ispasti u Ligu B. Neriješen rezultat će Španjolce progurati dalje.

Rakitić je suspendiran za Barcelonu u sljedećoj utakmici koja se igra 24. studenog kod trećeplasiranog Atletico Madrida, nakon što je dobio crveni karton u porazu na Nou Campu protiv Real Betisa.

Koeficijent na Hrvatsku protiv Engleske u ovom susretu koji se igra u nedelju iznosi 4.33.

Najnovije vijesti

Chelsea sprema rekordni transfer. Ponudili 65 milijuna eura za 17-godišnjaka

0
Posljednjih godina Chelsea je uložio značajna sredstva u pojačanja, a njihov posljednji potez pokazuje da će ta praksa biti nastavljena. Fabrizio Romano izvještava da...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!