NaslovnicaVijestiOLE GUNNAR SOLSKJAER BIJESAN ZBOG POTEZA ENGLESKE KLADIONICE: Kontaktirao je svog odvjetnika!...

OLE GUNNAR SOLSKJAER BIJESAN ZBOG POTEZA ENGLESKE KLADIONICE: Kontaktirao je svog odvjetnika! – Norvežanin tuži kladionicu!

Ole Gunnar Solskjaer bijesan zbog poteza Engleske kladionice! Kontaktirao je svog odvjetnika! – Norvežanin tuži kladionicu! Ole Gunnar Solskjaer već nekoliko mjeseci radi čuda u Manchester Unitedu.

Ole Gunnar Solskjaer

Nakon što je Jose Mourinho napustio klub, Solskjaer je vratio Manchester Uniteda u utrku za top četiri mjesta ove sezone.

Domaća forma Manchester Uniteda je bila vrlo impresivna, ali je u srijedu navečer Solskjaerova ekipa dosegla još jednu razinu u Ligi prvaka.

Oni su se vratili nakon što su izgubili 2-0 na Old Traffordu od PSG-a i morali su učiniti ono što su mnogi mislili da je nemoguće na Parku Prinčeva.

No, zahvaljujući dvostrukom golu Romelu Lukakua i kontraverznom penalu Marcusa Rashforda, Manchester United je pobijedio 3-1 u Parizu i napredovao dalje zbog golova u gostima.

Čini se da je Solskjaer stvorio pravu pozitivnu atmosferu na Old Traffordu, onoj koja im je očajnički trebala nakon teško razdoblja sa Jose Mourinhom.

Norvežanin je naširoko hvaljen zbog toga što je preokrenuo stvari i pružio veliku podršku svojim igračima, koji su sa loših rezultata prešli na nedvojbeno premašena očekivanja.

Njegov mekani pristup, osobito prema osobama poput Paul Pogbe i Rahforda zabilježen je kod onih koji su smatrali da je Mourinho bio prezežak prema pojedincima.

Ali, Solskjaerova reakcija na oglas Paddy Power kladionice koji se u četvrtak pojavio na Evening standardu pokazuje da on sigurno ima i nemilosrdnu stranu, iako to ne vidim često.

Nakon pobjede Uniteda protiv PSG-a, kladionica Paddy Power je objavila oglas u kojem su ponudili koeficijent od 17.00 da će Solskjaer postati trajni menadžer kluba, uz poruku Brexita koja je glasila “Theresa, vrijeme je za pokušaj Norveškog načina?”

To je izgledalo kao prilično bezopasna šala, zar ne? Ali Solskjaer nije bio impresioniran činjenicom da je Paddy Power koristio njegovu sliku u kojoj je pljeskao na taj komentar.

U petak ujutro njemu je u intervjuu za skandinavske vijesti pokazan taj naslov i novine, a on je imao vrlo jaku reakciju na to što je vidio jednu nelicenciranu sliku.

“Obećavam da ću ovo poslati svom odvjetniku”, rekao je za NRK.

“Imat će velike probleme sa mnom. To je tvrtka za klađenje, ne bi trebao imati ništa sa tim.”

Zvuči kao da je Paddy Power napravio veliku grešku, a prema Solskjaerovom odvjetinku tražili su da se oglas ukloni i daće vjerojatno biti napravljen zahtjev za naknadu štete.

Očito, nije impresioniran činejnicom da je povezan sa tvrtkom za klađenje ili pak, zloupotrebom prava na sliku.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!