NaslovnicaVijesti"Ole Gunnar Solskjaer će dobiti otkaz ako izgubi protiv Evertona"

“Ole Gunnar Solskjaer će dobiti otkaz ako izgubi protiv Evertona”

Ole Gunnar Solskjaer bi se mogao suočiti sa otkazom ako Manchester United izgubi od Evertona za vikend.

Ole Gunnar Solskjaer će dobiti

To je stav bivšeg igrača Chelseaja Jasona Cundyja, koji vjeruje da je utakmica protiv momčadi Carla Ancelottija ključna, jer se gomila pritisak na Solskjaera.

Nakon poraza od Arsenala u nedelju (0-1), United se sada nalazi na 15. poziciji na tabeli, a ove sezone nisu uspjeli dobiti niti jednu domaću utakmicu u Premier ligi.

United će se u večeras suočiti sa Basaksehirom u Ligi prvaka i očekuje se da će to biti treća pobjeda u prva tri kola po koeficijentu 1.40 u bet365 kladionici.

No, sa tako lošom formom u ligi, Cundy računa da bi poraz protiv Evertona mogao dovesti do kraja Solskjaerove vladavine na Old Traffordu.

“Problem koji Ole sada ima je taj što je kod kuće pokupio samo jedan bod iz četiri utakmice,” rekao je Cundy za talkSPORT.

“Timovi protiv kojih je ispustio bodove su Tottenham – tri, dva protiv Chelseaja i još tri za vikend.”

“Te su momčadi koje će tražiti da završe iznad Uniteda. Odbor će to gledati prilično pomno.”

“Utakmica protiv Evertona je ogromna. Rekord Uniteda u gostima od siječnja/veljače je izvrstan, nema poraza.”

“Ako izgube, mislim da će do sljedećeg tjedna Solskjaer biti otpušten.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!