NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer ima novi posao?

Ole Gunnar Solskjaer ima novi posao?

Charlie Nicholas pozvao je svoj bivši klub Aberdeen da napravi ponudu za bivšeg menadžera Manchester Uniteda Olea Gunnara Solskjaera. Aberdeen je u potrazi za novim menadžerom nakon što su otpustili Stephena Glassa nakon poraza u Škotskom kupu od Motherwella u subotu.

Jack Ross, Jim Goodwin i Paul Lambert su svi povezani s upražnjenim mjestom u Aberdeenu. Međutim, Nicholas vjeruje da bi Aberdeen trebao “pokazati ambiciju” i uspostaviti kontakt sa Solskjaerom, koji je bez posla otkako ga je Manchester United otpustio.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Nicholas je u Daily Expressu napisao: “Ako Aberdeen stvarno želi dovesti kvalitetnog menadžera, trebali bi otići i pokušati razgovarati s Oleom Gunnarom Solskjaerom.”

“Razmišljao sam o menadžerskim opcijama za moj stari klub i volio bih da izađu i pošalju pravu ponudu.”

“Zašto ne biste otišli i pitali bivšeg menadžera Manchester Uniteda je li zainteresiran?”

“Možda bi on odbio, ali ako ne pitaš nećeš znati.”

„Ljudi bi mogli reći da je upravo vodio jedan od najvećih klubova na svijetu, zašto bi uopće razmišljao o Aberdeenu?

“Znam i shvaćam to, ali ako pogledate Solskjaerov životopis daleko od Uniteda, to su bili Molde i Cardiff.”

“To su klubovi koji su slične veličine i potencijala kao Aberdeen.”

Solskjaera je United otpustio u studenom nakon što je porazom od Watforda rezultatom 4-1 klub ostao na sedmoj poziciji na tabeli Premier lige.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!