NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer imenovao napad iz snova na Old Traffordu!

Ole Gunnar Solskjaer imenovao napad iz snova na Old Traffordu!

Menadžer Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, ‘sanja’ o napadačkom trojcu Marcus Rashfordu, Anthony Martialu i Jadon Sanchu u svojoj ekipi.

Ole Gunnar Solskjaer imenovao

Norvežanin je pokazao veliku vjeru u Rashforda i Martiala prošlog ljeta, nakon što je prodao Romelu Lukakua za 72 milijuna funti, što je Mason Greenwoodu omogućilo više vremena za igru.

Iako je United tijekom većeg dijela sezone imao veliki broj ozljeda, njihov napad je i dalje postizao golove, jer su Rashford, Martial i Greenwood postigli 47 golova između sebe.

Odion Ighalo je došao kako bi pružio više iskustva u napadu, ali sjajan dodatak je potreban na desnom krilu, gdje je United bio bez dobrog igrača na toj poziciji već osam godina.

Solskjaer vjeruje da je Sancho čovjek koji ispunjava tu ulogu, a to bi omogućilo Norvežaninu da odabere svoj napad iz ‘snova’.

Dortmund je voljan prodati krilnog igrača ovog ljeta i 20-godišnjaku su stavili cijenu od 120 milijuna funti prije nego što je počela pandemija koronavirusa.

Pandemija bi trebala imati razoran učinak na klupske finansije širom svijeta, ali Dortmund neće sniziti svoju cijenu, jer znaju da je United jedan od rijetkih klubova koji mogu finansirati taj transfer.

Solskjaer je uvjeren da će ovaj transfer biti završen, te planira da mu ponudi broj sedam. Povrh toga, klub je također zainteresiran za kapetana Aston Ville Jacka Grealisha.

Villa ga je ocijenila na 70 milijuna funti, ali ta cijena bi se mogla spustiti s obzirom na pandemiju i borbu kluba za sigurno u Premier ligi.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!