NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer: "On je zaslužan za pobjedu protiv Chelseaja."

Ole Gunnar Solskjaer: “On je zaslužan za pobjedu protiv Chelseaja.”

Menadžer Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer, bio je pun hvale za defanzivnca Erica Baillyja nakon sinoćnje pobjede protiv Chelseaja na Stamford Bridgeu.

Ole Gunnar Solskjaer

Bailly je započeo svoju prvu utakmicu u Premier ligi, nakon što je United remizirao na ovom terenu protiv Chelseaja u travnju prošle sezone.

Branič se oporavljao od ozljede ligamenata pet mjeseci i započeo je svoju prvu utakmicu u Premier ligi ove sezone protiv Plavaca, ali to se pokazao kao jedan od najboljih nastupa za klub.

Crveni đavoli su pobijedili u gostima protiv Chelseaja koem su postigli dva gola i održali mrežu netaknutom, a Solskjaer je pohvalio nastup Baillyja u ovoj utakmici.

Govoreći nakon utakmice o Baillyju, Solskjaer je rekao: “Apsolutno fantastično, zar ne?”

“Nije loš izbor, jer je Eric vrhunski igrač. To je bila njegova prva utakmica otkako smo prošle godine igrali protiv Chelseaja u travnju.”

“On je vrhunski igrač, vrhunski branič i njegov blok protiv Kovaćića je bio zaista van ovog svijeta. On je brz, snažan kao lav i super je imati ga u timu.”

Bailly je odabran u prvoj postavi, jer je Victor Lindelof bolestan i uspio je održati mrežu netaknutom, odigravajući fantastičan nastup zajedno sa kapetanom Harryjem Maguireom i Luke Shawom u obrani. Bailly je spriječio napade Chelseaja i pomogao svom timu da osigura vitalna tri boda.

Ova pobjeda protiv Chesleaja je uvela Uniteda u borbu za prva četiri mjesta, a Bailly je bio presudan u postizanju toga.

United sada ima tri boda iza Chelseaja u utrci za kvalifikacije u Ligu prvaka.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!