NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer naveo glavni razlog zbog kojeg je United u katastrofalnog...

Ole Gunnar Solskjaer naveo glavni razlog zbog kojeg je United u katastrofalnog domaćoj formi!

Menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer optužio je prazan Old Trafford za poraz svoje ekipe od Arsenala (1-0).

Ole Gunnar Solskjaer naveo glavni

Penal Pierrea Emericka-Aubameyanga donio je Arsenalu pobjedu u nedelju dok se Unitedove nevolje na domaćem terenu nastavljaju.

Još uvijek nisu pobijedili u Premier ligi kod kuće ove sezone, a Solskjaer misli da je to zbog nedostatka navijača.

Prema Daily Mailu objasnio je: “U prvom poluvremenu nismo dobro igrali. Bili su bolji od nas. Nekoliko dobrih šansi u drugom poluvremenu, ali nije izgledalo kao da će postići osim tog penala. Moramo igrati sa mnogo više intenziteta.”

“To bi mogao biti razlog, kad mislite da ste dobro odigrali, maknete nogu sa pedale, ali to sada tako funkcionira.”

“Danas smo bili previše aljkavi, previše dodavanja je bilo pogrešno, previše stvari koje mogu poći po zlu.”

“Postoji razlog iza velikih momčadi u nogometu, želite nastupiti uvijek iznova, ali to nije moguće. Trebamo tu dosljednost.”

“Domaća i gostujuća forma je teška bez navijača na stadionu. Ne možete to stvarno vidjeti, ali samo pogledajte statistiku. Navijači znače mnogo.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!