NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer odbio prvi zahtjev Jadona Sancha u Manchester Unitedu!

Ole Gunnar Solskjaer odbio prvi zahtjev Jadona Sancha u Manchester Unitedu!

Ole Gunnar Solskjaer navodno je odbio zahtijev novog pojačanja Jadona Sancha nakon što je zaključio transfer vrijedan 73 milijuna funti.

Ole Gunnar Solskjaer odbio

Manchester United je konačno dovršio transfer engleskog internacionalca, dogovorivši honorar i osobne uvjete tijekom Europskog prvenstva.

Prema pisanu Daily Maila, razlog zašto je Sancho odgodio službenu najavu bio je taj što je želio dres sa brojem 7 na Old Traffordu.

Sancho je taj broj nosio u Dortmundu i očajnički je želio slijediti stope poput Erica Cantone, Davida Beckhama i Cristiana Ronalda.

Međutim, broj trenutno zauzima Edinson Cavani, a Urugvajac je produžio svoj boravak u Unitedu nakon impresivnih 17 golova u 39 nastupa.

Navodi se kako Solskjaer nije odobrio zahtjev Sancha i nije tražio od Cavanija da odustane od broja za novo pojačanje.

Kao rezultat toga, Sancho je uzeo dres sa brojem 25 koji je bio slobodan nakon odlaska Odiona Ighala početkom 2021. godine. Broj je, međutim, za Sancha značajan jer je rođen 25. ožujka.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!