NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer odgovoran za "najbolji" crveni karton u povijesti Premier lige

Ole Gunnar Solskjaer odgovoran za “najbolji” crveni karton u povijesti Premier lige

Godinama prije nego što je bio menadžer Manchester Uniteda, Ole Gunnar Solskjaer dobio je crveni karton za pamćenje protiv Newcastlea u sezoni 1997/98.

Rezultat je bio 1-1 kada je United bio u napadu. David Beckham je ubacivao s lijevog boka. Imali su sjajnu priliku ali nisu uspjeli postići gol.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

No, Newcastle se brzo probio u kontru. Lopta je završila kod Roba Leeja dok je jurio prema golu. Nije bilo braniča naspram njega i bio je na putu do prilike jedan na jedan s Raimondom van der Gouwom u 89. minuti.

Ali prije nego što je Lee imao priliku ugrabiti kasnu pobjedu za goste, Solskjaer se pojavio niotkuda i cinično ga srušio.

Sudac Uriah Rennie pokazao mu je crveni karton koji je bio jasan kao dan, ali Norvežanin je spriječio gol svojim genijalnim taktičkim prekršajem koji je osigurao Unitedu da ne izgubi.

Nakon što mu je pokazan jedini crveni karton za United, Solskjaer je dobio tapšanje po glavi od Davida Beckhama, kao i ovacije navijača Uniteda.

Međutim, Sir Alex Ferguson nije bio baš zadovoljan i dao je to do znanja kaznivši ga novčanom kaznom. Solskjaer je nekoliko godina kasnije izjavio:

“Tada sam naučio lekciju… To nije način na koji želimo pobijediti u Manchester Unitedu, mi to ne radimo na takav način.”

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!