NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer pred otkazom: Odbor Uniteda identificirao četiri kandidata kao zamjenu!

Ole Gunnar Solskjaer pred otkazom: Odbor Uniteda identificirao četiri kandidata kao zamjenu!

Manchester United navodno gleda četvoricu potencijalnih kandidata koji će zamijeniti menadžera Olea Gunnara Solskjaera.

Ole Gunnar Solskjaer

Crveni đavoli trenutno su u prilično teškoj formi i sve više izgleda kako je imenovanje neiskusnog Solskjaera na stalni ugovor prošlog ožujka bila velika pogreška.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Norveški taktičar započeo je obećavajuće kao privremeni menadžer, pobijedivši 14 od svojih prvih 19 odigranih utakmica, ali sve je to išlo nizbrdo otkako je posao dobio trajno.

Prema pisanju Timesa, United bi uskoro mogao biti spreman zamijeniti Solskjaera ako ne uspije dovesti nova pojačanja koja bi mu pomogla.

Izvješće nastavlja s popisom četiri kandidata za koja se čini da su pod razmatranjem: Mauricio Pochettino, Gareth Southgate, Thomas Tuchel i Julian Nagelsmann.

Pochettino se možda čini najjačim od tih opcija nakon njegovog rada u Tottenhamu, a prilično je zapanjujuće što je još uvijek dostupan nakon što ga je Tottenham otpustio prije dva mjeseca.

Southgate je dobro obavio posao u Engleskoj, ali možda se čini pomalo neupadljivim izborom, iako bi Tuchel i Nagelsmann donijeli intrigantnu promjenu smjera.

U ovom trenutku, većina Man Utd navijača neće biti previše izbirljiva jer sigurno većinom dolaze do saznanja da je ovaj posao prevelik za Solskjaera.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!