NaslovnicaVijestiOle Gunnar Solskjaer troši dodatnih 90 milijuna funti na dva nova pojačanja!

Ole Gunnar Solskjaer troši dodatnih 90 milijuna funti na dva nova pojačanja!

Prema izvještajima, Macnhester United je spreman nastaviti ljetnu potrošnju u sklopu planova Olea Gunnara Solskjaera da potpiše još dva igrača.

Tom Heaton je stigao na Old Trafford u besplatnom transferu iz Aston Ville prije nego što je je United uložio pozamašnih 73 milijuna funti za bivšu zvijezdu Dortmunda Jadona Sancha.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Solskjaer je također pojačao svoju obranu sa sjajnim Raphaelom Varaneom u dogovoru sa Realom od 34 milijuna funti.

Međutim, 48-godišnji menadžer Uniteda želi nastaviti graditi na dubini svoje momčadi, sa još dva nova pojačanja prije kraja prijelaznog roka 31. kolovoza.

Prema engleskim medijima, Solskjaer želi dovesti beka i veznjaka u svoju momčad. Crveni đavoli su uveliko povezani sa desnim bekom Atletico Madrida Kieranom Trippierom.

Izvještaji navode kako su 30-godišnji bivši bek Tottenhama i njegovi predstavnici obavijestili Uniteda o njegovoj želji da se preseli na Old Trafford.

Vjerovalo se se da bi Atletico bio spreman prihvatiti ponudu od 30 milijuna funti za Trippiera, ali španjolski klub je ostao pri cijeni od 50 milijuna funti.

Engleski reprezentativac bi pružio dodatnu konkurenciju Aaronu Wan-Bissaki, ali oni vjerojatno neće ispuniti traženu cijenu za njega, s obzirom da u rujnu puni 31. godinu.

Još jedna prijavljena meta za Solskjaera dolazi iz Wolvesa, a to je Ruben Neves, koji je ovog ljeta bio predmet intenzivnih špekulacija.

Neves, koji je također povezan sa Arsenalom, stigao je u Wolves 2017. godine iz Porta u transferu vrijednom oko 15.8 milijuna funti.

24-godišnji portugalski veznjak mogao bi napustiti Wolves ovog ljeta, ako United zadovolji njegovu cijenu od 40 milijuna funti.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!