NaslovnicaVijestiOlivier Giroud dogovorio transfer: Napušta Chelsea i odlazi u Seriju A!

Olivier Giroud dogovorio transfer: Napušta Chelsea i odlazi u Seriju A!

Napadač Chelseaja Olivier Giroud bi trebao napustiti zapadni London zbog talijanskog velikana AC Miana ovog ljeta, prema izvještajima iz Italije.

Giroud, koji trenutno uživa u kratkoj pauzi nakon šokantnog ispadanja Francuske sa Europskog prvenstva prošlog tjedna, zabio je 11 golova u 31 nastupu za Chelsea u svim natjecanjima prošle sezone.

Njegova dosljedna forma i oštro oko za gol, posljednjih sezona, dovela ga je do povezanosti sa nekim od najvećih europskih klubova.

No, umjesto da se pridruži Interu u koji je trebao otići prošle sezone, Francuz je umjesto toga dogovorio dvogodišnji ugovor sa AC Milanom vrijedan 3.5 milijuna eura godišnje, plus bonusi.

Sky Sports tvrdi da Milan još nije dogovorio naknadu sa Chelseajem i nada se da će Plavci pustiti Girouda da ode besplatno kako bi im smanjio račun za plaće.

Talijanski Corriere dello Sport također izvještava da Giroud mora požuriti sa transferom ako želi potpisati za Talijane ili se suočiti sa propalim transferom.

Da bi se transfer dogodio, izvještaji tvrde da Giroud mora prisiliti vlasnika Chelseaja Romana Abramoviča, jer Milan ne namjerava platiti naknadu za transfer.

Chelsea je već prodao jednog igrača Milanu ove sezone, a to je Fikayo Tomori, koji je svoju jednogodišnju posubdu učinio trajnom.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!