NaslovnicaVijestiOlivier Giroud ispričao NEVJEROVATNU priču vezanu za Kantea i trofeju namjenjenom za...

Olivier Giroud ispričao NEVJEROVATNU priču vezanu za Kantea i trofeju namjenjenom za prvaka Svijeta

Bez obzira za koga navijate, jednostavno ne možete mrziti N’Golo Kantea. Ne samo da je veznjak Chelseaja nevjerojatan igrač, on je također vrlo ljubazan i prijatan lik.

Dok neki nogometaši uživaju u raskošu i glamuru zbog igranja na najvišoj razini, čini se da je Kante ostao ista skromna i stidljiva osoba koja je uvijek i bio.

On zarađuje ogromnu količinu novca, ali je 27-godišnjak ipak prošle godine kupio Mini Cooper – koji košta oko 20.000 funti -a  dva dana kasnije pojavio se na treningu u tom vozilu gdje je oduševio mnoge.

>> Kako je reagovao Gabriel Jesus kada je saznao da je Firmino dobio poziv u reprezentaciju ispred njega?!

Još jedan primjer Kanteove skromnosti – i sramežljivosti – vidio se ovog ljeta nakon što je Francuska osvojila naslo Svjetskog prvaka.

Francuska je pobijedila Hrvatsku 4-2 u finalu, a Kante je tijekom turnira imao važnu ulogu u ekipi.

[su_bet365_100bonus]

No, videozapis koji je nastao nakon finalne utakmice pokazao da je Kante previše sramežljiv da zamoli svoje suigrače da u ruke uzme trofej namjenjen pobjedniku.

Tada je njegov suigrač Steven N’Zonzi morao uzeti trofej od ostalih i dati ga njemu, što je Kante iskoristio za fotografiju.

Giroud je u nedavnom intervjuu to i potvrdio: “On je toliko sramežljiva da nije htio reći “Daj mi ga”, stoga je morao čekati, a svi su na red došli prije njega, a na kraju je Steven uzeo trofej  i dao mu ga.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!