NaslovnicaVijestiOlivier Giroud otkrio koji su mu planovi povodom dolaska Alexandrea Lacazettea u...

Olivier Giroud otkrio koji su mu planovi povodom dolaska Alexandrea Lacazettea u Arsenal

Arsenal je blizu dovođenja Alexandrea Lacazettea iz Lyona, što je potvrdio i sam predsjednik francuskog kluba.

Olivier Giroud komentarisao svoju budućnost u Arsenalu

Transfer će iznositi oko 50 miliona funti, a 26-godišnji napadač bi ovih dana trebao stići u London. Francuz je u posljednje tri sezone pokazao da je jedan od najboljih europskih napadača postigavši 102 gola u svim takmičenjima.

Njegovim dolaskom na Emirates stadion, klub iz sjvernog Londona bi mogao napustiti dugogodišnji napadač ‘Topnika’ Olivier Giroud.

On je u izjavi za Goal rekao: “Osvojio sam nekoliko titula u karijeri, to je važna stvar, ali postoji još jedna stvar koja je jako važna za mene”, rekao je bivši igrač Montpelliera.

“To je da navijači mogu reći da sam lojalan ratnik na terenu, da uvijek dajem sve od sebe za tim. Zbog tog razloga želim nastaviti svoju pustolovinu u Arsenalu i davati sve od sebe.”

“Volio bih osvojiti još jednu titulu, a možda i par njih do isteka ugovora sa klubom. Motivacija je tu, uvijek radim naporno kako bih učinio svoju porodicu ponosnom.”

Giroud je sa produžio ugovor sa Arsenalom početkom ove godine do 2020. godine, ali pred trenerom Arseneom Wengerom je veliki problem, jer mu sljedeće sezone neće moći pružiti pravu minutažu s obzirom na dolazak Lacazettea.

Wenger je čak i Sancheza preferirao na poziciji centralnog napadača u većem dijelu prošle sezone. Hoće li se Giroudovo mišljenje promijeniti nakon i službene potvrde dolaska Lacazettea, ostaje da vidimo.

[su_bet365_bonus_bih_promocija]

[su_bonus]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Fenerbahče odlučio istupiti iz turske lige?

0
Fenerbahče, renomirani turski nogometni klub, iznio je u ponedjeljak svoje razmišljanje o eventualnom istupanju iz nacionalne lige nakon što su njegovi igrači brutalno napadnuti...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!