NaslovnicaVijestiOlivier Giroud: Pokušali su me dovesti ovog ljeta, ali sam ih odbio!

Olivier Giroud: Pokušali su me dovesti ovog ljeta, ali sam ih odbio!

Napadač Arsenala Olivier Giroud priznao je kako su ponude za njega ovog ljeta slali Olympique Marseille i Lyon, ali je on to odbio jer smatra da njegov tim još uvijek može do titule prvaka Premier lige.

Giroud otkrio tko ga je pokušao dovesti

30-godišnjak je dobio veliku konkurenciju u napadu ‘Topnika’ u ovom prelaznom roku, kada je u klub za 53 miliona eura stigao Alexandre Lacazette.

Odlazak u Marseille ili Lyon bi mu osigurao redovnu minutažu ove sezone, koja je jako važna zbog Svjetskog prvenstva sljedeće godine, ali je on izjavio kako je vjeran Arsenalu, iako je sretan zbog interesa drugih klubova.

U izjavi za francuske medije, Giroud je rekao: “Uvijek sam govorio da povratak u Francusku nije opcija, bar ne u bliskoj budućnosti. Dakle, nije da sam odbio Marseille, jer projekat koji su mi predložili je vrlo ambiciozan i zanimljiv, ali povratak nije opcija.”

“Nemam ništa protiv Marseillea, zapravo, odbio sam i Lyon. Polaskan sam interesom ova dva kluba.”

Giroud je prošle sezone u Premier ligi postigao 12 golova u 29 nastupa, a ukupno je kreirao 17 prilika za Alexisa Sancheza i ostatak tima.

Ipak, ove sezone očekivano nije u prvim planovima Arsenea Wengera, koji je u prvih nekoliko utakmica koristio lacazettea, Sancheza, te Dannyja Welbecka ispred Oliviera Girouda.

[su_us_open]

Saznajte bitne informacije prvi!

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Kylian Mbappe kupio vilu u Madridu od Sergija Ramosa za 18...

0
Kylian Mbappe, jedna od najvećih zvijezda svjetskog nogometa, sve više se povezuje s Real Madridom. Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve naznake upućuju...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!