NaslovnicaVijestiVELIKI TRANSFER NA POMOLU: Donnarumma napušta Milan

VELIKI TRANSFER NA POMOLU: Donnarumma napušta Milan

Mladi golman Milana Gianluigi Donnarumma teško da će u narednim prijelaznim rokovima uspjeti ostati čuvar mreže Milana, s obzirom da se za njega bore veliki evropski klubovi, to jeste oni koji imaju u ovom trenutku puno više novca od Milana.

Donnarumma

Kako prenosi Sky Sport Italia nastavljaju se pregovori između PSG-a i Donnarumminog agenta Mine Riole, a on je odlučan da ostvari još jedan ogroman trnasfer iz Serije A, taako bi malo obogatio kasu Milana.

Milan će pristati na dobru ponudu PSG-a ukoliko je pošalje, prenosi Sky Sport Italia. Nedavno je ovaj mladi čuvar mreže potpisao novi ugovor sa Milanaom. Kada je Donnarumma potpisao novi ugovor navijači su mislili da je to na dugo vremena, ali ipak očigledno to je bio samo jedan veliki plan.

[su_live_koeficijenti_v2]

Kako tvrdi agent Donnarumme ne vjeruje u projekat koji je Milan napravio, te zbog toga želi da mladi golman napusti velikana.

PSG je ovih dana u kontaktu sa Raiolom, kako bi uspjeli završiti posao, a kako prenosi Sky Sports Donnarumma nema u ugovoru klauzulu o oslobađanju, ipak to nije niko potvrdio.

Donnarumma je prošlog ljeta ostao u Milanu, ali sada je jasno kao dan da će naredno ljeto napustiti Milan

Milan se trenutno nalazi na sedmoj poziciji u Seriji A.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Marco Reus napušta Borussiju Dortmund nakon 12 godina

0
Nakon 12 godina vjernosti, Marco Reus (34) odlučio je napustiti Borussiju Dortmund. Legendarni njemački ofenzivac neće produžiti ugovor s klubom te će od 1....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!