NaslovnicaVijesti"On više nije klinac" - Igraču Liverpoola savjetovano da napusti Anfield!

“On više nije klinac” – Igraču Liverpoola savjetovano da napusti Anfield!

Vrataru Caoimhinu Kelleheru je savjetovano da napusti Liverpool u potrazi za boljom minutažom. Kellehe je trenutno rezerva Alissonu na Anfieldu, ali je počeo u nedeljnoj pobjedi od 4-1 nad Shrewsbury Townom u FA kupu.

On više nije klinac

23-godišnjak je debitirao za Republiku Irsku prošle godine i nada se da će se etablirati kao broj jedan, nešto što Shay Given misli da nije moguće bez bolje minutaže.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“On je u maloj nevolji”, rekao je Given za Premier Sports.

“Ima 23 godine. Pokušavam se vratiti u vrijeme kada sam bio tih godina i nisam bio siguran koliko bih utakmica odigrao, ali mislim da je odigrao samo deset ili 11 utakmica.”

“On više nije klinac, 23 godine su godine u kojima bi trebao igrati u prvom timu.”

“Najveći problem koji ima je to što je Alisson ispred njega. Alisson je u najboljim godinama života i mogao bi biti sljedećih pet ili šest godina. Da li je Kallaher tamo sretan kao broj dva? Imaju Adriana koji može sjediti na klupi i biti zamjena Alissonu.”

“Za mene je jako važno igrati utakmice. Ondje trenira nekoliko godina, a prošlog ljeta potpisao je novi petogodišnji ugovor, tako da je dio dugoročne budućnosti kluba.”

“Čak i s gledišta Liverpoola, moraju ga poslati negdje da dobije bolju minutažu, stekne potrebno iskustvo, a zatim ga vrate i natjeraju da izazove Alissona.”

Alisson se smatra jednim od najboljih svjetskih vratara i transformirao je Liverpool od svog dolaska 2018.

Brazilski reprezentativac od tada je pomogao Liverpoolu da dođe do slave u Ligi prvaka i Premier ligi i pouzdan je među stativama.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!