NaslovnicaVijestiONI BI DEFINITIVNO VRATILI UNITEDA NA STARU SLAVU: Solskjaer dovodi duo od...

ONI BI DEFINITIVNO VRATILI UNITEDA NA STARU SLAVU: Solskjaer dovodi duo od 82 milijuna funti!

Legenda Manchester Uniteda, Wes Brown smatra da James Maddison i Jack Grealish mogu ojačati sastav kluba.

Solskjaer dovodi

Crveni đavoli nisu baš dobro započeli sezonu i sada su na sedmoj poziciji Premier lige sa 13 bodova iz deset dosadašnjih utakmica.

Brown smatra da Manchester Unitedu trebaju nova pojačanja, a dovođenje Maddisona i Grealisha bi pojačao njihov sastav. Govoreći za 888sport, bivši engleski internacionalac je rekao: “Mislim da će Ole pokušati ostvariti kupnju u siječnju. Unitedu je potreban drugi napadač i ofanzivni veznjak, onaj mali čarobnjak broj 10. Obrana je u redu. Vratari su u redu. Idealna stvar bila bi dva napadača i dva veznjaka. Kad bi samo bilo tako jednostavno.”

“Grealish je u posljednjih nekoliko utakmica neizmjerno nastupio. Uvijek može pronaći prodor. Maddison je uvijek bio dobar i velika je prijetnja. Ovo su dva mlada engleska igrača koja bi definitivno pomogla momčadi.”

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


I Grealish i Maddison su do sada bili u izvrsnoj formi za svoje klubove. Bivši igrač odigrao je značajnu ulogu u pomaganju Aston Villi da dobije promociju u  Premier ligu i imenovan je u PFA timu godine 2018/19. Grealish je ove sezone postigao četiri gola i isto toliko asistencija u momčadi Dean Smitha u 12 nastupa na svim natjecanjima. Trenutno vrijedi oko 22.5 milijuna funti kako nam tvrdi Transfermarkt.

I Grealish i Maddison bi bili sjajna pojačanja momčadi Ole Gunnar Solskjaera, posebno ako Paul Pogba ode.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!