NaslovnicaVijestiOnline kladionica priznala Messijev pogodak i isplatila sve kladioničare

Online kladionica priznala Messijev pogodak i isplatila sve kladioničare

Online kladionica priznala Messijev pogodak. Da li je moguće da jedna online kladionica uradi nešto ovako? Ovo je dokaz kako ‘Betfair‘ kladionica brine o svojim igračima, nakon čega su pretrpjeli milijunske gubitke.

Online kladionica priznala

Betfair je u znaku dobre volje i pravde prema svojim igračima, ne samo da će isplatiti dobitke onima koji su se kladili na remi Valencije i Barcelone, već će također isplatiti dobitke onima koji su se kladili na pobjedu Barcelone, tako da su oba rezultata u Betfair kladionici validna.”

Ovako je Betfair online kladionica priopćila da će priznati Messijev gol protiv Valencije, što je trebao da uradi sudac Villanueva i njegov pomoćnik. Pa tko ne bi volio da ga kladionica ovako iznenadi?

Messijev udarac je išao tačno u vratara Neto-a, koji je napravio grešku i lopta je prešla liniju, no njegova reakcija na izbacivanje lopte iz gola je zbunila suca, koji nije priznao gol. Utakmica je završila rezultatom 1-1, no Betfair kladionica nema ‘fair’ u svom imenu bez razloga i izašli su u susret svim igračima koji su igrali na Barcelonu.

Neki kladioničari su ostali zbunjeni nakon ove odluke, ali je Betfair ubrzo pojasnio svoju odluku pa će tako isplatiti dobitak:

1. igračima koji su se kladili da će Messi postići pogodak
2. igračima koji su se kladili na neodlučeni rezultat
3. igračima koji su se kladili na pobjedu Barcelone
4. igračima koji su se kladili da će Messi postići prvi pogodak
5. igračima koji su se kladili da će Rodrigo postići prvi pogodak
6. igračima koji su se kladili da će na utakmici biti više od 2,5 golova
7. igračima koji su se kladili da će na utakmici biti manje od 2,5 golova
8. igračima koji su se kladili da Barcelona daje 2 ili više golova
9. igračima koji su se kladili da Barcelona daje manje od 2 gola

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Drugim riječima, Betfair kladionica isplatila je sve igrače čije su oklade dobitne prema službenom rezultatu gdje Messijev zgoditak nije priznat, kao i sve oklade kladioničara gdje se priznaje Messijev pogodak. Zbog ovog izuzetno korektnog poteza kojim je Betfair kladionica po tko zna koji put pokazala da joj je stalo do svojih igrača kladionica će pretrpjeti milijunske gubitke na ovom susretu.

>> Saznajte više o Betfair kladionici


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!