NaslovnicaVijestiOno što je Jurgen Klopp rekao Solskajeru po završetku utkamice najbolje opisuje...

Ono što je Jurgen Klopp rekao Solskajeru po završetku utkamice najbolje opisuje najveći engleski derbi! (VIDEO)

Nogomet u naajvećem derbiju Premier League između Manchester Uniteda i Liverpoola bio je razočaravajući tokom cijele utakmice. Riječi koje je Jurgen Klopp rekao svom kolegi Oleu Gunnaru Solskjaeru nakon završetka igre najbolje su opisale današnju partiju jedni i drugih.

Engleski klasik između Manchester Uniteda i Liverpoola bio je sve samo ne dobra promocija za Premier ligu. Meč je protekao završen iznimno neatraktivnim nogometom bez ikakve šanse, što je sve više zabrinjavajuće za nogometaše Liverpoola, koji posljednjih tjedana ne pokazuju formu koja bi ih mogla obraniti od napada glavnog suparnika u borbi za titulu Manchester Cityja.

JURGEN KLOPP LJUT NAKON DERBIJA: Mogli smo pobijediti da se to nije dogodilo!

Ovu utakmicu najbolje opisuje rečenica trenera Liverpoola, koja je trenutno najpopularnija na društvenim mrežama. Odmah nakon završetka utakmice, Jurgen Klopp se pozdravio s Ole Gunnar Solskjaerom, a kamere su ga uhvatile, kako je vrlo jasno i vrlo profinjeno u svom stilu ocijenio ovu utakmicu: “Kakva usrana utakmica!” (Fucking hell, what a shit game – orig.).

Bilo bi teško ne složiti se s Nijemcem jer današnja utakmica bi uskoro mogla biti proglašena najgorim derbijem u povijesti Premier lige.

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!