NaslovnicaVijestiOPASNO ZAGRIZAO: Guardiola želi defanzivca iz Primere

OPASNO ZAGRIZAO: Guardiola želi defanzivca iz Primere

Guardiola želi defanzivca iz Primere. Bayern iz Minhena sjajno je startao ove sezone u Bundesligi i na najboljem je putu da odbrani naslov. Uz to, Bavarci veoma dobro igraju i u Ligi prvaka, a za vikend je isprašena Borussija (5:1).

guardiola

Ipak, čelnici Minhenskog kluba u potrazi su za novim pojačanjima. Tako bi već u januaru u Minhen mogao stići novi defanzivac.

U pitanju je sjajni stoper Valencije, Shkodran Mustafi. 23-godišnji fudbaler velika je želja Pepa Guardiole, a Bavarci će u januaru sve učiniti da ga dovedu u svoje redove. Nijemac u svom ugovoru ima otpusnu klauzulu od 50 miliona eura. Da li će Guardiola biti spreman da plati te novce?

Mustafi je stigao iz Sampdorije na Mestallu i brzo osvojio simpatije navijača sjajnim nastupima. Već je izborio i status reprezentativca Njemačke, a do sada je odigrao i osam mečeva za Elf.

Osim Bayerna, ranije se dovodio u vezu s Arsenalom i Barcelonom.
[touchcarousel id=’1′]
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!